Om oss

Om Collector's Cage

Collector's Cage grundades med en enkel idé: att dela vår kärlek till vintageväskor med tjejer över hela världen. Allt började i Köpenhamn, Danmark, där vi letade efter dolda pärlor på marknader och hos lokalbefolkningen.


Idag har vår passion vuxit till ett community med över 100 000 passionerade vintagesamlare över hela världen.


Vi är dedikerade till hållbarhet och äkthet, och ser till att varje väska du hittar hos oss är lika äkta som vår kärlek till vintage.

Låt oss förklara mer om följande tre ämnen

Vilka är teamet bakom Collector's Cage?

Vad är vår vision och vårt mål med detta community?

Hur kan du hjälpa oss att nå vårt mål om en klimatvänlig planet?

collectors cage employees
Clara och Amalie från vårt Köpenhamn-team

Teamet bakom Collector's Cage

Hos Collector's Cage är vårt team hjärtat och själen i det vi gör. Vi är ett dynamiskt och ungdomligt team, där vår äldsta medarbetare bara är 26 år gammal.


Var och en av oss delar en gemensam kärlek till vintageväskor och en passion för att förmedla deras unika berättelser till dig.


Varje teammedlem känner till de varumärken och modellnamnen som vi erbjuder utantill, samt bakgrunden till designerna. (Du får gärna fråga oss när du besöker butiken 😉)

15 anställda, och vi blir fler

Vårt team består just nu av 15 personer, fördelade över Norge och Danmark. Vi letar dock alltid efter nya vintageälskare som vill ansluta sig till vår vision om att bli den bästa vintagebutiken i världen. Så hör gärna av dig om du vill vara med oss på resan.

collectors cage employees
Juni, Monika, Anna and Matilde from both our Norwegian and Danish team 🫶🏼 

Vår vision

Hos Collector's Cage är vår vision att främja en mer hållbar och miljömedveten inställning till mode.


Vi är övertygade om att vintageväskor inte bara är ett sätt att få mer stil för mindre pengar, utan också ett sätt att delta i kampen mot klimatförändringarna.


Genom att välja vintage minskar vi avfallet, minskar efterfrågan på nya resurser och ger nytt liv åt tidlösa produkter.


Vårt engagemang för hållbarhet driver allt vi gör. I vårt koncept som helhet, såväl som i små detaljer som frakt, strävar vi efter att minimera vårt miljöavtryck så mycket vi kan.


Vi föreställer oss en framtid där mode är cirkulärt och där varje köp bidrar till en mer välmående planet.


Följ med oss i vårt uppdrag att skydda miljön, en vintageväska i taget. Tillsammans kan vi skapa en stilfull och hållbar framtid för kommande generationer.

Exotic birkin bags
Nature is beautiful - help us preserve it one climate friendly choice at a time

Hjälp oss att göra mode hållbart

Du kan vara en del av vår resa mot en mer hållbar värld. Genom att välja vintage tar du ställning mot snabbmode och stödjer en cirkulär ekonomi.


Det kan handla om väskor, men också kläder, accessoarer eller till och med smycken. Allt handlar om att vara medveten om klimatet och att tänka efter en extra gång innan man köper från billiga snabbmode-varumärken.


Dela din kärlek till vintage med vänner och familj och uppmuntra dem att också göra miljövänliga val


Varje litet steg räknas, och med ditt stöd kan vi göra en betydande insats. Låt oss arbeta tillsammans för att säkerställa en grönare och mer stilfull framtid.

Tack till våra mer än 10,000 kunder som stöder denna cirkulära moderörelse 🫶🏼

Möt Juni från Collector's Cage-teamet